Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789052618432_front_cover
1 / 1

De ondernemende manager (E-book)

voor toekomstbestendige organisaties

Norbert Greveling | Nederlands
Kies je product:
26,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De kritiek op managers neemt de laatste tijd alleen maar toe. Ze zouden zakkenvullers, kille saneerders, incompetent zijn en professionals alleen maar in de weg zitten.

Hoe leuk is het nog om manager te zijn? Leuk genoeg!

Maar er is wel iets aan de hand. In De ondernemende manager belicht Norbert Greveling dat management als discipline op een dood spoor zit. Hij doet dit aan de hand van gebeurtenissen en waarnemingen uit de managementliteratuur en de praktijk. De focus is teveel komen te liggen op optimalisatie en beheersing. Een kentering is nodig in het denken over de rol en de betekenis van managers.

Dit boek introduceert het paradigma van de ondernemende manager en maakt duidelijk wat de kentering voor managers betekent. De auteur illustreert aan de hand van praktijkvoorbeelden wat je kunt doen om je als ondernemende manager te ontwikkelen en hoe je via waarde-innovatie kunt bijdragen aan een toekomstbestendige organisatie. De auteur laat bovendien de meerwaarde van

de kentering zien voor managers, hun organisatie, de professionals daarin en de maatschappij.

De ondernemende manager verschaft managers nieuwe perspectieven en criteria om voor jezelf te bepalen of je de geschetste omslag gaat maken. Aan professionals, adviseurs, coaches en trainers verschaft het boek inzicht in actuele managementthemas en het functioneren van managers.

Norbert Greveling heeft jarenlange ervaring als manager en als management

consultant in het bedrijfsleven en de zorg, zowel bij multinationals als bij middelgrote en kleinere ondernemingen. Hij is oprichter van het managementadviesbureau Business Fit-ality en auteur van het managementboek Aantrekkingskracht, zeven kernvaardigheden voor strategieontwikkeling.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Norbert Greveling
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

De ondernemende manager (E-book)
Schrijf als eerste een review!