Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Basisboek Recht (Paperback)

O.A.P. van der Roest | Nederlands | 560 pagina's
Kies je product:
91,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

• Al jaren een toonaangevend studieboek binnen het hoger juridisch onderwijs;

• toegankelijk geschreven en voorzien van vele aansprekende praktijkvoorbeelden;

• bevat duidelijke schema’s, margewoorden en samenvattingen.

Basisboek Recht zet de belangrijkste rechtsgebieden en beginselen van het Nederlands recht voor je uiteen. Het duidelijke taalgebruik, de aansprekende praktische voorbeelden en verhelderende rechterlijke uitspraken maken het boek uitermate toegankelijk.

Het boek is uitermate geschikt voor zelfstudie. Daardoor kunnen docenten tijdens de colleges verdieping zoeken en meer aandacht besteden aan actuele ontwikkelingen in de praktijk.

Deze achttiende editie is geüpdatet aan de hand van de meest recente ontwikkelingen in de jurisprudentie. Het boek is aangepast aan de nieuwste wet- en regelgeving.

Doelgroep:

Basisboek Recht is speciaal gericht op propedeutische fase van de opleiding HBO-Rechten, maar is ook geschikt voor andere opleidingen waar een inleiding in het recht onderdeel is van het curriculum.

Digitaal materiaal:

Dit boek is ook beschikbaar in het online leerplatform studiemeister. Met studiemeister gaat de student actief aan de slag met het studiemateriaal, zodat jij weer toekomt aan verdieping in de les. Studiemeister biedt flexibiliteit: als docent kun je het lesmateriaal op maat samenstellen en selecteer je de hoofdstukken die jij wilt gebruiken. Als student heb je meer keuzemogelijkheden in hoe je het liefst wilt studeren: dat enthousiasmeert én activeert! Meer weten? Bekijk de video [https://www.youtube.com/watch?v=xNhGVNZjOCQ] of plan een afspraak voor een demo [https://studiemeister.nl/doedeupgrade/].

Studenten vinden op de ondersteunende website Hoger onderwijs online onder andere oefenvragen en de uitwerkingen van deze vragen. Ook is er online een docentenhandleiding beschikbaar.

Over de auteur(s):

Oscar van der Roest heeft zijn sporen verdiend in de juridische wereld. Van der Roest was lange tijd rechter. Verder heeft hij binnen de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in verschillende functies zeer actief bijgedragen aan de opleiding HBO-Rechten.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)O.A.P. van der Roest
  • UitgeverijNoordhoff

Reviews

Basisboek Recht (Paperback)
Schrijf als eerste een review!