Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492952912_front_cover
1 / 2

Juridisch praktijkboek voor de raadsgriffie(r) (Paperback)

Olaf Schuwer | Nederlands
34,95

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

Juridisch praktijkboek voor de raadsgriffie(r) is een handig naslagwerk voor raadsgriffiers en anderen die werkzaam zijn op de raadsgriffie. Het voorziet in de behoefte aan praktijkgerichte antwoorden op de grote hoeveelheid juridische vragen in en om de raadzaal. Het boek is opgezet aan de hand van 10 onderwerpen. Per onderwerp worden de meest voorkomende juridische situaties besproken en uitgelegd. Waar mogelijk, is juridisch jargon vermeden. Bij elk onderwerp worden tips voor de praktijk gegeven.

Voor de totstandkoming van dit boek is geput uit een eindeloze hoeveelheid praktijkvragen die werden gesteld tijdens en naar aanleiding van een groot aantal cursussen Gemeenterecht c.a. die de schrijver van dit boek vanaf 2002 verzorgde voor raadsgriffiers en anderen die werkzaam zijn op de raadsgriffie. De afgelopen jaren is gebleken dat met dit boek in een brede behoefte wordt voorzien.

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en rechtspraak was het nodig om de inhoud geheel te actualiseren. Dat heeft geleid tot deze tweede druk.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Olaf Schuwer
  • UitgeverijBerghauser Pont Publishing
  • ImprintBerghauser Pont Publishing

Reviews

Juridisch praktijkboek voor de raadsgriffie(r) (Paperback)
Schrijf als eerste een review!