Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491535840_front_cover
1 / 2

Ogen van liefde (Paperback)

De eeuwenoude gecompliceerde dans van dharma en karma

Een meeslepend waargebeurd verhaal van een ontluikende verliefdheid tussen een westerse jonge vrouw en een hooggeplaatste boeddhistische monnik in Nepal.

Patricia Vorstenbos | Nederlands | 306 pagina's
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een jonge, westerse vrouw reist alleen naar het fascinerende Nepal en India waar ooit haar hippie ouders de liefde voor elkaar vonden. Daar wil de onbevangen en licht chaotische Amber zich onderdompelen in boeddhistische sferen.

Niet zoals in de spannende Netflix-serie The Serpent waarin buitenlandse jongeren hallucinerend en al maandenlang spiritueel feesten. Nee, Ambers droom is anders: op ontdekkingsreis gaan, met volle teugen genieten en Engelse taallessen geven aan monniken om zo zelf boeddhistische lessen te kunnen volgen.

Ze geniet van de spirituele ontmoetingen met bijzondere mensen in kloosters, van de natuur en cultuur in de bergen van Nepal en beleeft iedere dag wel een geluksmoment.

Dan, tijdens een kleurrijk feest te midden van duizenden boeddhisten in Kathmandu wordt Amber als een magneet aangetrokken door de prachtig geschilderde ogen op de tempel van Boudhanath en een tel later staat zij oog in oog met een indrukwekkende en aantrekkelijke monnik.

Met alle tegenstrijdige emoties die ze daarbij ervaart, maakt Amber een paar weken later met deze mysterieuze man, die een invloedrijk boeddhistisch leider blijkt, een spirituele én fysieke ontdekkingsreis naar echte liefde.

Reeds jaren geleden kwam Patricia Vorstenbos in Nepal al in aanraking met het werkelijke boeddhistische leven. Op een van haar rondreizen ontmoette zij deze ‘Amber’ in het echt en vernam haar waargebeurde en onthutsende relaas. Want zo zegt Patricia: ‘Ook al is dit een ultiem verhaal van een ontluikende verliefdheid met verstrekkende gevolgen, het is ook gezien de hoge positie van de leider een uiterst precair verhaal dat alleen bekend is in de hoogste boeddhistische kringen.’

De roman 'Ogen van liefde' is voor de lezers zowel een meeslepend waargebeurd verhaal als ook een aangename kennismaking met de beginselen en de speciale rituelen die het boeddhisme rijk is.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Patricia Vorstenbos
  • UitgeverijNAU Uitgeverij
  • ImprintUitgeverij NAU

Reviews

Ogen van liefde (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Wat een mooie soepele schrijfstijl. En wat een mooi verhaal met realiteitszin. Niks geen zweverig gedoe. Erg goed gedaan!!

Gabrielle op 4 mrt 2023