Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wereldwijzer reisgids Tanzania (E-book)

Paul de Waard | Nederlands | 304 pagina's
€ 9,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

De Wereldwijzer Tanzania begeleidt je op je tocht door het land, maar laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna. Gebruik de reisgids als leidraad bij de voorbereiding van je reis of als informatiebron als je meer wilt weten over het land en de bevolking. De beklimming van de Kilimanjaro (Afrikas hoogste berg), een bezoek aan de Ngorongokrater, dar es Salaam en het eiland Zanzibar, kennismaken met de Maasai en trekken door het Serengeti-park zijn enkele van de hoogtepunten die in de Wereldwijzer Tanzania beschreven worden.

Opbouw van de wereldwijzer Tanzania

De wereldwijzer bestaat uit 3 delen. Het eerste deel beschrijft dit Afrikaanse land en de bevolking. De geschiedenis, zowel politiek als cultureel, komt uitgebreid aan bod. Het leven van alledag, de cultuur, de flora en fauna, aan alle onderwerpen waar je mee te maken kunt krijgen wordt aandacht besteed. In deze reisgids vind je ook een handig overzicht van de nationale parken en wildreservaten.

Het tweede deel bestaat uit praktische informatie; waar moet je rekening mee houden voor, tijdens en na je reis. Het derde deel neemt je mee op reis langs dorpen, steden en door nationale parken. Een complete reisgids om je reis door Tanzania tot een onvergetelijk succes te maken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Paul de Waard
  • UitgeverijElmar B.V., Uitgeverij

Reviews

Wereldwijzer reisgids Tanzania (E-book)
Schrijf als eerste een review!