Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493191525_front_cover
1 / 2

Asenaths weg (Hardback)

De mystieke inwijding in het oude Egypte

Paula Kuiper | Nederlands | 400 pagina's
€ 21,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Paula gelooft niet in voorspellende dromen. Dat verandert na een zeer levensechte droom over het oude Egypte. Zelfs overdag komt terug dat ze daar op zoek moet gaan naar drie eeuwenoude geheimen. Maar hoe kan ze dit aanpakken? Paula is getrouwd en ze heeft een kind. Echter, de stem vanbinnen wordt zo luid dat ze die niet langer kan negeren. Lukt het Paula om de drie geheimen van de oudheid weer samen te brengen?

Asenaths weg is een boek voor iedereen die interesse heeft in de wijsheid uit de oudheid en die houdt van een mooi liefdesverhaal of het ontbrekende stukje zoekt in zijn eigen spirituele ontwikkeling.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Paula Kuiper (37) schreef eerder het boek De magische verleiding, naast auteur is zij docent yoga. Paula leest veel, houdt van wandelen in de natuur en ze heeft een fascinatie voor de magie en mystiek van het oude Egypte. In Asenaths weg komt dat allemaal samen.

In opdracht van de goden, van de grote Horus, Isis en Osiris, verdeel ik hierbij de sleutel tot de kennis van de oude waarheid in drie delen. Pas wanneer de mensheid zijn weg naar het licht weer heeft gevonden, zal zij gereed zijn om de oude waarheid in zuiverheid te ontvangen.

Farao Amenhotep III, zoon van farao Thoetmosis IV

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Paula Kuiper
  • UitgeverijLondon Books
  • ImprintParis Books

Reviews

Asenaths weg (Hardback)
Schrijf als eerste een review!