Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463563208_front_cover
1 / 1

Windows 11 (Paperback)

Peter Kassenaar | Nederlands | 320 pagina's
34,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Windows 11 is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft, met tal van vernieuwingen. Het nieuwe startmenu biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring en verbeterde integratie van de Microsoft Store. Snap Layouts en Snap Groups maken multitasken efficiënter. De gaming-ervaring is verbeterd met Auto HDR, snellere laadtijden en de integratie van Xbox Game Pass. Beveiligingsfuncties zoals Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender zorgen voor betere beveiliging. De gebruikersinterface is verfijnd en moderner geworden, inclusief nieuwe pictogrammen, animaties en een vernieuwd systeemvak. Het Handboek Windows 11 biedt begeleiding bij al deze vernieuwingen en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen.

  • Windows 11 biedt een frisse gebruikerservaring met een nieuw startmenu, verbeterde Microsoft Store-integratie en innovatieve functies zoals Snap Layouts en Snap Groups.
  • Windows 11 bevat functies zoals Auto HDR en DirectStorage voor een betere visuele ervaring en snellere laadtijden van games. De integratie van Xbox Game Pass zorgt voor gemakkelijke toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan games.
  • Met Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender biedt Windows 11 geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder veilige gezichtsherkenning en ingebouwde antivirusbescherming. Dit resulteert in een veiligere en betrouwbaardere gebruikerservaring.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Peter Kassenaar
  • UitgeverijDuuren Media, Van

Reviews

Windows 11 (Paperback)
Schrijf als eerste een review!