Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Van Kluun tot Clinton (E-book)

Woordkunstenaar Mabelus verrast met humor en satire, zoekt de grens op tussen realiteit en fictie, weet te verrassen en te verwonderen.

Peter Mabelus | Nederlands | 231 pagina's
Kies je product:
8,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Van Kluun tot Clinton:

Van Jan Wolkers tot Prins Bernhard Junior, van Donald Trump tot Hollywoodsterren als Donald Sutherland en Dennis Hopper en rocksterren als Bob Dylan en Billy Preston, de stoet van beroemdheden, waar Peter Mabelus vaak ook nog een innige vriendschap mee opbouwt, lijkt eindeloos.

In zijn vierde boek, de bundel 'Van Kluun tot Clinton' zijn tientallen reportages opgenomen, waarin Mabelus op zijn bekende, hilarische wijze verslag doet van zijn "ontmoetingen" met een aantal Groten der Aarde.

"Mabelus is een woordkunstenaar in zijn puurste vorm."

NBD Biblion

"Mabelus schopt flink om zich heen, geeft blijk van grote intelligentie, een onweerstaanbaar gevoel voor humor en een tot diep nadenken stemmend cynisme."

Marc Kerkhofs

Peter Mabelus:

Peter wordt door zijn vrienden nogal eens gekscherend "de Forrest Gump van De Lage Landen" genoemd, naar de gelijknamige hoofdpersoon van de met maar liefst zes Oscars bekroonde verfilming van het gelijknamige boek van Winston Groom uit 1985.

Net als Forrest Gump lijkt Mabelus toevallig, maar soms ook op eigen initiatief, telkens in contact te komen met personen die een cruciale rol hebben gespeeld, of spelen, in de (inter)nationale wereld van politiek, literatuur, film, muziek, georganiseerde misdaad en kunst.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Peter Mabelus
  • UitgeverijAmbilicious LLP

Reviews

Van Kluun tot Clinton (E-book)
Schrijf als eerste een review!