Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789047519515_front_cover
1 / 1

Jaar in de Provence (E-book)

Peter Mayle | Nederlands
€ 9,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

De Provence is een van de meest geliefde gebieden in Frankrijk. Het landschap is er idyllisch, de temperatuur aangenaam, de lokale keuken en wijnen worden geroemd en de bewoners zijn er hartelijk. De Britse Peter Mayle vestigde zich in het hart van de Provence en geeft in dit boek een raak verslag, van maand tot maand, van zijn belevenissen in het eerste jaar.

Mayle grossiert bovendien in schitterende verhalen over bijvoorbeeld de truffelzoeker en de zwijnenjager, de vosseneter en de man die tandartsen bijt. Met zijn ontspannen stijl trakteert Mayle de lezer op een even geestige als originele beschrijving van de sfeer in dit paradijs op aarde.

Peter Mayle verhuisde in 1987 naar Mnerbes, een dorpje in de Provence. Zijn boek Een jaar in de Provence werd een wereldwijde bestseller. In 2002 werd hij in Frankrijk benoemd tot ridder in het Lgion d?Honneur. Naast zijn non-fictieboeken schreef hij ook enkele romans, waaronder Het Bordeaux-complot. Inmiddels woont hij in de Vaucluse, maar de Provence zal altijd een speciaal plekje in zijn hart hebben.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Peter Mayle
  • UitgeverijMeulenhoff Boekerij B.V.
  • ImprintVan Holkema & Warendorf

Reviews

Jaar in de Provence (E-book)
Schrijf als eerste een review!