Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789024419265_front_cover
1 / 1

Leerboek Business Intelligence (E-book)

Peter ter Braake | Nederlands | 206 pagina's
Kies je product:
€ 42,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Jarenlang hebben organisaties gegevens verzameld in databases. Nu moeten zij de stap maken naar zinvol gebruik: Business Intelligence. Goed toegepast kan Business Intelligence een organisatie kosteneffectiever laten werken. Of een voorsprong geven op concurrenten. Een waardevol instrument dus voor uw studenten om in te zetten in hun professionele leven. Met het Leerboek Business Intelligence ontdekken zij het vakgebied van A tot Z.

Leerboek Business Intelligence begint met het definiëren van het begrip: wat is Business Intelligence en wat moeten organisaties ermee? Wat zijn de doelen? Daarnaast behandelt het boek datawarehouses:at zijn dat en waarvoor hebben we ze nodig? Wie gebruiken ze al? En hoe werkt dat dan? Daarbij komen ook ETL, analytics en het front end uitgebreid aan de orde.

Deze tweede druk is geheel geactualiseerd en uitgebreid. Zo is er een hoofdstuk toegevoegd over Big Data. Ook gaat het boek uitgebreider in op (Advanced) Analytics. Tot slot is er informatie opgenomen over de do's en don'ts voor rapportopmaak.

Peter ter Braake is zelfstandig SQL Server docent/consultant. Hij is MCT sinds 2002 en was SQL Server MVP van 2012 tot en met 2017. Hij werkt sinds 2004 met Microsoft SQL Server Business Intelligence en is auteur van de boeken Aan de slag met Reporting Services 2012 en Handboek Power BI.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Peter ter Braake
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Leerboek Business Intelligence (E-book)
Schrijf als eerste een review!