Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492383563_front_cover
1 / 2

Experttips voor succesvolle business games (Paperback)

ontwikkel een businessgame met de WIN-methode voor high-end ondernemen

Petra Duijzer | Nederlands
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een business game is een high-endstrategle, waarbij je jouw kennis en expertise in een spelvorm hebt gegoten. Met een business game ben je in staat om veel geld te verdienen, omdat je andere mensen helpt met een transformatie.
In dit boek leer je de WIN-methode waarmee je een succesvolle business game kunt ontwikkelen. Geen lange, saaie theorieën maar slechts één hoofdstuk met uitleg over de methode. Daarna krijg je 50 praktische tips die je meteen kunt inzetten voor je eigen business game, zodat ook jij high-end kunt ondernemen.
Je leert simpele technieken om high-levelklanten te bedienen en te verkopen op het hoogste niveau, zodat je met gemak en plezier jouw business game in de markt zet. Ook leer je hoe je klanten met jouw high-end business game op de allerbeste manier helpt, terwijl het minimale tijd kost.

'Petra heeft de zeldzame kwaliteit om supercreatief te zijn.
Hugo Bakker, spreker, business coach en auteur

'Een business game is een geweldige manier om mijn expertise over te brengen aan mijn klanten en hen bewust te maken van hun valkuilen én hun talenten, met als resultaat actie!'
Roselind Hellingman, business supporter

OVER DE AUTEUR:
Petra Duijzer is oprichtster van Creatief Succes. Ze helpt ondernemers om hun expertise om te zetten in gamification door het ontwikkelen van een succesvolle business game. Ze is dol op creatieve ideeën die geld opleveren. Ook is ze goed in het bedenken van win-winsituaties.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Petra Duijzer
  • UitgeverijExpertboek
  • ImprintExpertboek

Reviews

Experttips voor succesvolle business games (Paperback)
Schrijf als eerste een review!