Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789046608777_front_cover
1 / 1

Aangifte vennootschapsbelasting 2017 (Paperback)

Philippe Salens | Nederlands | 1303 pagina's
€ 138,80

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Deze publicatie geeft een grondige bespreking van de vennootschapsbelasting aan de hand van het aangifteformulier. De keuze om de materie te benaderen vanuit de technische benadering (de zogenaamde acht bewerkingen) is ingegeven door de vaststelling dat men in de meeste gevallen in eerste instantie in aanmerking komt met de vennootschapsbelasting via het aangifteformulier.

Eerst wordt het toepassingsgebied van de vennootschapsbelasting onderzocht, waarna de verschillende vakken van de aangifte grondig worden uitgediept. Hierin wordt de nodige aandacht besteed aan de interactie met het boekhoudrecht en boekhoudtechniek. Een goed inzicht in deze materies is een conditio sine qua non voor een goed begrip van de vennootschapsbelasting. Waar nodig voor een goed begrip van de materie, wordt tevens kort ingegaan op de andere belastingen (voornamelijk btw en registratierechten) en het vennootschapsrecht. In de tekst wordt op verschillende plaatsen verwezen naar aanbevolen literatuur voor verdere uitdieping of studie van bepaalde problemen.

Door deze unieke aanpak, is het boek veel meer dan een traditionele belastingalmanak - die traditioneel slechts beperkt wordt geconsulteerd - maar kan het boek het hele jaar door als handboek worden gebruikt.

Deze uitgave is onmisbaar voor elke beoefenaar van een boekhoudkundig beroep. Met zijn talrijke verwijzingen naar fiscale rechtspraak vormt het ook een zeer waardevol naslagwerk voor fiscale juristen.

Jaarlijks verschijnt een nieuwe, bijgewerkte, versie. Met het abonnement ontvangt u automatisch de nieuwe versie zodra deze verschijnt en profiteert u van het voordelige tarief van € 114,75 in plaats van € 135,- voor een enkel exemplaar.

Over de auteurs
Philippe Salens en Christ Taghon zijn zaakvoerder van het kantoor Cnockaert & Salens. Dit kantoor legt zich toe op het verstrekken van fiscaal en juridisch advies aan ondernemingen, hun bedrijfsleiders en aandeelhouders en hun raadgevers (boekhouders, accountants, advocaten, notarissen, ...).

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Philippe Salens
  • UitgeverijMaklu, Uitgever
  • ImprintMaklu Uitgevers N.V.

Reviews

Aangifte vennootschapsbelasting 2017 (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Reeks Beroepsvereniging voor Boekhoudkundige Beroepen