Piet is ziek (Hardback)

Een unieke kans op een uniek boek!

Andre Kuipers
€ 99,00
Let op! deze aanbieding geldt nog 00 dagen, 00 uur, 00 minuten en 00 seconden
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Reserveer nu en ontvang vanaf verschijnen op 23-03-2019
Piet is ziek

LET OP: Bestellen kan t/m 31 maart. Boeken vóór 22 maart besteld, worden vanaf 23 maart geleverd. De boeken die ná 22 maart worden besteld, worden vanaf 1 april geleverd. Voor dit boek geldt geen boekenweekgeschenk.

Zeer bijzondere en exclusieve editie van het prentenboek Piet is ziek van astronaut en schrijver Andre Kuipers en mode-illustrator Piet Paris. Het prentenboek in groot formaat, verpakt in een luxe doos en mét een gesigneerde en genummerde zeefdruk van Piet Paris.

Over Piet is ziek
Piet is ziek. Morgen wordt hij geopereerd. In zijn buik zitten nare kriebels. Gelukkig mag Knuf mee. Zijn moeder helpt hem met het inpakken: zijn tandenborstel, tandpasta en een kam… En natuurlijk zijn pyjama. Heeft hij nu alles?

Piet is ziek is een uniek prentenboek van arts en astronaut André Kuipers en mode-illustrator Piet Paris. De  karakteristieke, heldere illustraties en ingetogen tekst verbeelden op bijzondere wijze de emotie van een kind dat voor het eerst naar het ziekenhuis
gaat.

Deze exclusieve editie bestaat uit:

  • het boek in groot formaat (36,75x45 cm)
  • verpakt in luxe doos
  • mét een gesigneerde en genummerde zeefdruk van Piet Paris
Piet is ziek (Hardback) Auteur Andre Kuipers
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Andre Kuipers
Uitvoering Hardcover
Publisher name Luitingh-Sijthoff
ISBN 9789024569434
Verschijningsdatum 23 mrt. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen