Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Mac - Het iPad boek (E-book)

Pieter van Groenewoud | Nederlands
€ 14,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Het iPad boek, 4e editie is geschikt voor alle iPads met iOS 6 en richt zich op uitsluitend de handigste en leukste functies

Het is niet vreemd dat de iPad zo geliefd is, want de iPad voorziet in al je behoeften. Behalve voor internet en e-mail is de iPad een multimediale alleskunner die je laat genieten van je favoriete muziek, fotos, films, e-books en games. Bovendien heb je met de iPad altijd een camera op zak en kun je zelfs videobellen met je familie en vrienden. Dankzij het enorme aanbod van handige en interessante apps zijn de mogelijkheden van de iPad werkelijk eindeloos.

Dit boek is een praktische gids die je op weg helpt met de iPad, zodat je er optimaal gebruik van zult maken. Om te beginnen is de bediening van de iPad belangrijk, net als een heldere uitleg van alle functies, menus en instellingen. Naast de basishandelingen besteedt dit boek de nodige aandacht aan het werken met tekst, internetinstellingen, iTunes, het afspelen van media, iCloud, leuke apps en de App Store. De vele praktische tips en kleurenillustraties maken dit boek onmisbaar voor iedere iPad-bezitter!

Over de auteur

De auteur Pieter van Groenewoud schreef eerder al diverse bestsellers over de Mac, de iPod, de iPad en de iPhone.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pieter van Groenewoud
  • UitgeverijPearson Benelux B.V.

Reviews

Het iPad boek (E-book)
Schrijf als eerste een review!