Pluk een roos (Paperback)

Inkijkexemplaar
€ 12,50
Niet op voorraad
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Pluk een roos
lekker klagen en dan loslaten

Online platform Inspirerend Leven introduceert: 'Pluk een roos, lekker klagen en dan loslaten'. Word jij soms ook wel eens gek van al die positiviteit en shiny happy people om je heen? Iedereen op Facebook en Instagram is mooi en lijkt altijd op vakantie. We moeten alles telkens maar loslaten en dankbaar zijn voor wat we hebben. Mag je dan nooit meer gewoon een dag (of een week! of een maand!) gewoon lekker chagrijnig, boos of verdrietig zijn? Natuurlijk wel, de realiteit is dat iedereen wel eens een baalmoment heeft. In 'Pluk een roos', het vijfde product in de succesvolle stationarylijn van Inspirerend Leven, kun je even lekker alles van je afschrijven. Een prachtig vormgegeven 'baaldagboek' waarin zeuren, zaniken en zeveren is toegestaan. 

Vele bekende auteurs leverden een bijdrage aan 'Pluk een roos', waaronder Hannah Cuppen, Robert Bridgeman, Nina Elshof, Mai Flesseman, Maria Grijpma en Inge Jager, Mieke Lannoey, Jolijn Hendriks, Mjon van Oers, Jan Prins, Paul Loomans, Geertje Couwenbergh, Els Thissen, Hans Stolp, Helen Puperhart, Merel Boogaard, Ineke Koedam en Ellen Duim!

www.inspirerendleven.nl

Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 120
Druk 1
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020213560
Verschijningsdatum 7 mrt. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen