Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789013118810_front_cover
1 / 1

Praktijkboek veranderdiagnose (E-book)

Kies je product:
26,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het boek Veranderdiagnose werd in 2009 gekozen tot `Managementboek van het Jaar. Inmiddels is een herdruk verschenen en dat wordt nu gecompleteerd met een Praktijkboek.

Veranderdiagnose gebruikt diverse kunstvormen om diagnostische inzichten te ontwikkelen en te demonstreren. Om uit te zoeken hoe het diagnosemodel in de praktijk kon worden toegepast, begon een groep mensen enkele jaren geleden met het samenstellen van een praktijkboek.

De auteurs, allen werkzaam als interim-manager, rector, adviseur, trainer of coach, brachten hun eigen werkervaringen mee. Driemaandelijks spraken ze met elkaar over hun praktijk in relatie tot veranderdiagnose en kwamen zo tot teksten die in dit Praktijkboek zijn gebundeld. Sommigen werken heel dicht op het model om de veranderdiagnose zo scherp mogelijk te stellen. Anderen combineren delen van Veranderdiagnose met inzichten of indelingen uit andere praktijktheorieën. Dat levert bij elkaar een mooie staalkaart van toepassingen op. In het slothoofdstuk worden de gewonnen inzichten verzameld en verwerkt tot een bijgesteld Veranderdiagnosemodel.

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers

Reviews

Praktijkboek veranderdiagnose (E-book)
Schrijf als eerste een review!