Prikkelarme schoolagenda 2018-2019 (Agenda)

Prikkelarme schoolagenda, waarbij iedere weekdag een eigen kleur heeft voor scholieren met behoefte aan structuur, autisme, dyslexie, ADHD en/of leesmoeilijkheden. Datums in geschreven- en picto-taal.
€ 25,95
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Prikkelarme schoolagenda 2018-2019
Voor scholieren die behoefte hebben aan structuur, is deze prikkelarme schoolagenda een goed hulpmiddel. De week is verdeeld over 2 pagina’s. De dagen zijn goed herkenbaar omdat iedere dag een eigen kleur heeft. Maandag is blauw, dinsdag geel, woensdag groen, donderdag rood, vrijdag wit, zaterdag oranje en zondag grijs. Goed leesbaar omdat de datums zijn weergegeven in geschreven- en in picto-taal. De agenda is zeer geschikt voor leerlingen van speciaal onderwijs en zorgleerlingen regulier onderwijs. De schoolagenda is van A5-formaat en zit in een 17-rings map. In het pakket zit 1 gekleurde elastiek. De map is gemaakt van doorzichtig polypropeen, kan tegen een stootje, is duurzaam en heeft een extra sluitklep die de agenda goed beschermt. Apart verkrijgbaar is een set van 1100 pictogramstickers. Meer informatie: www.doemaarzo.nl Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.
Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 158
Druk 1
Imprint Stichting Doe Maar Zo!
Uitvoering Agenda
Publisher name HollandRidderkerk
ISBN 9789082068870
Verschijningsdatum 18 mei 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen