Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789058983367_front_cover
1 / 1

Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie (Paperback)

65,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 2009 verscheen de eerste druk van Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie. Sinds die tijd zijn generaties van medische beroepsbeoefenaren opgeleid met de praktische kennis die zij met dit boek opdeden. Neurologie staat bekend als een moeilijk vak. Toch blijken (jonge) artsen in staat om neurologische uitvalsverschijnselen te herleiden tot aandoeningen in het zenuwstelsel mits ze de kunst van het zorgvuldig afnemen van een anamnese en een neurologisch onderzoek verstaan. Juist hieraan wil dit boek bijdragen: het herkennen van een patroon in de klachten waarmee een patiënt zich bij een arts meldt.

De nieuwe druk van Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie kwam tot stand onder redactie van dr. Gert van Wijk en dr. Martijn Beenakker. In totaal hebben meer dan 45 auteurs uit Nederland en België hun medewerking verleend. Sinds het verschijnen van de eerste druk zijn er veel ontwikkelingen en verbeteringen geweest in de diagnostiek en behandeling van neurologische aandoeningen, maar ook in het technische hulponderzoek, zoals de beeldvormende technieken. In deze nieuwe druk zijn daarom vier nieuwe hoofdstukken toegevoegd over MS, chronische neuropathische pijn, het serotoninesyndroom en auto-immuunencefalitis.

Dit boek is een aanrader voor huisartsen, aios neurologie, physician assistants en alle andere artsen die met neurologische problematiek te maken krijgen.

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintTijdstroom, Uitgeverij De

Reviews

Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!