Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Revit 2024 (Paperback)

Basisboek

R. Boeklagen | Nederlands | 366 pagina's
34,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit boek leert u stap voor stap de basis van het ontwerpen met Revit 2024. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken.

Dit boek is het basisboek Revit 2024 voor het MBO. De basis van BIM is het 3D-model. Met dit boek leert u stap voor stap de grondbeginselen van 3D CAD in de bouw vanaf de eerste lijn tot en met de bestektekening. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden geïllustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten, tekennormen en regels uit het bouwbesluit zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet volgens de Nederlandse bouwafspraken. Door de combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

Deze verkorte uitgave is gemaakt op verzoek van het middelbaar technisch onderwijs. Het bevat dan ook Revit vogelvlucht uit deel I van het boek Revit 2024, Bouw Informatie Modelleren (ISBN 978-94-92250-65-0). Het complete boek bestaat uit acht delen en is een compleet naslagwerk en zelfstudieboek.

Gratis extra’s op cadcollege.nl

Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis instructiefilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis symbolen en families downloaden. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandige Revit-student.

Deze uitgave over Revit 2024 is verzorgt door auteur en docent Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Bouw Informatie Modelleren. Naast deze serie biedt de reeks Computer Ondersteund Ontwerpen alles over AutoCAD en Inventor. De ervaren auteur leidt bij het CAD College van TEC in Nijmegen tekenaars en constructeurs op. Tevens verzorgt hij de HBO-opleidingen voor Revit, AutoCAD, Inventor en 3ds Max. Hij ontving de Autodesk award ‘Best ATC Instructor of the Benelux’.

- Nederlandse tekst

- Nederlandse tekennormen

- Beginnende gebruiker

- Uitgewerkte opgaven op cadcollege.nl

- CADCollege Tools op cadcollege.nl

- Ook voor Revit LT-gebruikers (gemarkeerd)

- Voor Windows

Titel: Revit 2024, Basisboek

Auteur: Ir. R. Boeklagen

ISBN: 978-94-92250-64-3, NUR 174

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)R. Boeklagen
  • UitgeverijTEC CAD College B.V.
  • ImprintTEC CAD College B.V., Uitgeverij

Reviews

Revit 2024 (Paperback)
Schrijf als eerste een review!