Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789083180106_front_cover
1 / 2

Flow in organisaties (Paperback)

Creëer de beste omstandigheden voor flow in je dagelijkse werk. Voor jezelf. Voor je team. Voor de organisatie

Rachel Gasper-Rothengatter | Nederlands
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Prestatiedruk en werkdruk zijn dé uitdagingen waar medewerkers, leidinggevenden en organisaties dagelijks mee te maken hebben. En dat in een tijdperk waar innovatie en productiviteit steeds belangrijker worden om te kunnen concurreren op wereldniveau.

Flow in organisaties biedt praktische oplossingen voor deze uitdagingen. Want medewerkers die flow ervaren, zijn productiever, innovatiever, hebben een groter leervermogen en hebben minder kans op een burn-out of bore-out. Bovendien zullen ze minder snel geneigd zijn om de organisatie te verlaten omdat ze zichzelf zijn, zich veilig voelen en hun talent optimaal benutten.

Flow in organisaties beschrijft hoe je de beste omstandigheden creëert om zelf vaker flow te ervaren, hoe je flow binnen je team mogelijk maakt en hoe je flow organisatiebreed stimuleert. Na het lezen van dit toegankelijk geschreven boek weet je wat je kunt doen om flow mogelijk te maken voor jezelf, je team en de organisatie als geheel.

Rachel Gasper-Rothengatter ontwikkelt inspirerende workshops en evenementen die leiden tot meer bewustzijn, creativiteit en flow. In haar lezingen laat ze haar publiek zien, horen en voelen wat flow is en hoe je je eigen flow kunt activeren.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rachel Gasper-Rothengatter
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De

Reviews

Flow in organisaties (Paperback)
Schrijf als eerste een review!