Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492419149_front_cover
1 / 1

Weltmeister (Paperback)

het geheim van Joachim Löw en de wereldkampioenengeschiedenis van de Mannschaft

Raf Willems | Nederlands | 250 pagina's
10,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Duitsland won in 2014 de wereldbeker in Brazilië met creatief, snel en offensief voetbal. Duitsland heeft iets met de wereldbeker: vier keer goud, vier keer zilver, vier keer brons. Geen enkel land deed beter. Vandaag is de Mannschaft opnieuw topfavoriet voor de eindzege in Rusland 2018.

Dankzij Joachim Löw. Hij is de succesvolste bondscoach uit de geschiedenis geworden. Met een overwinningspercentage van bijna 67 procent en een doelgemiddelde per wedstrijd van 2,44 voor en 0,93 tegen.

Nog belangrijker: Joachim Löw droomt van het perfecte spel. Voor hem is het voetbal een ontdekkingstocht naar een avontuurlijke stijl. Hij veranderde de cultuur van de Mannschaft. De 'oude Duitse deugden' kracht en inzet werden vervangen door techniek en intelligentie. Vroeger keek de wereld met wantrouwen naar de Duitse nationale ploeg, vandaag spat het plezier van de optredens van de Mannschaft af en wordt haar spel door de internationale pers bewierookt.

Auteur Raf Willems verdiept zich al meer dan twee decennia in het Duitse voetbal. In Weltmeister legt hij ten gronde de visie van Joachim Löw uit voor de voetballiefhebber van de Lage Landen. Tegelijk maakt hij ook een historische wandeling langs de zeges van Bern 1954, München 1974, Rome 1990 en Rio 2014. Maak kennis met de historische en hedendaagse Mannschaft.

Raf Willems (1960, Nijlen) schreef talrijke boeken over voetbal, met een knipoog naar samenleving en geschiedenis.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Raf Willems
  • UitgeverijUitgeverij Perruptio cvba
  • ImprintDe Vliegende Keeper

Reviews

Weltmeister (Paperback)
Schrijf als eerste een review!