Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vrije val (Paperback)

In de thriller Vrije val van Randi Fuglehaug gaat de formatiesprong van een skydiveteam gruwelijk mis als de parachute van een van de vrouwen niet opengaat. Voor de fans van Camilla Läckberg.

Randi Fuglehaug | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Vrije val van Randi Fuglehaug speelt zich af in het normaal zo rustige Fjordengebied in het westen van Noorwegen. Daar vindt een extreme sports-festival plaats. Een skydiveteam van vier vrouwen maakt een formatiesprong, en voor het oog van honderden mensen gaat de parachute van een van hen niet open. Politieonderzoek toont aan dat het geen ongeluk was.

Een van de aanwezigen in het publiek is Agnes Tveit, journalist bij de plaatselijke krant. Ze is een negenendertigjarige fastfoodliefhebber die het niet zo nauw neemt met ethische codes. Ze is geboren en getogen in Voss, en is na bijna twintig jaar in Oslo gewerkt te hebben weer naar haar geboortestreek teruggekeerd. Maar ze is bang dat dit een verkeerde beslissing was. Met haar vriend wilde ze op een rustigere plek een gezin stichten. Maar kinderen krijgen lukt niet, Fredrik wordt steeds gestrester en haar nieuwe baan blijkt saai. Dat verandert na het skydive-ongeluk. Agnes kent alle vier de vrouwen, en haar nieuwsgierigheid is gewekt. Wie wilde de vriendelijke Veslemøy Liland vermoorden, en waarom? Agnes realiseert zich dat de antwoorden op die vragen dichter bij haar eigen verleden liggen dan ze had durven vermoeden.

Met Vrije val blijft Randi Fuglehaug op verfrissende wijze weg van de harde Scandi-noir en richt ze zich op de cosy crime zoals we die kennen van Camilla Läckberg.

‘Meerdere verhaallijnen, veel verdachten en een verrassend einde. Doet denken aan de crimi’s van Camilla Läckberg.’ – Dagbladet

‘Verfrissend dat deze thriller de tijd neemt en de plot langzaam ontrolt in deze tijd waarin alles steeds sneller moet.’ – VG

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Randi Fuglehaug
  • Vertaler(s)Neeltje Wiersma
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Vrije val (Paperback)
Schrijf als eerste een review!