Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

The things we leave unfinished (Paperback)

Welke risico’s neem je voor de liefde? ‘The things we leave unfinished’ is emotioneel, aangrijpend en romantisch: Rebecca Yarros op haar best. Voor de fans van Colleen Hoover.

Rebecca Yarros | Nederlands | 512 pagina's
Kies je product:
12,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘The things we leave unfinished’ van Rebecca Yarros gaat over Georgia, die helemaal opnieuw moet beginnen na haar scheiding. Ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

Rebecca Yarros is een meester in het schrijven van emotionele verhalen met een diepe laag, die toch warm en feelgood blijven. Dat is ook het geval voor ‘The things we leave unfinished’. Eerder verschenen van haar hand de Renegades- en Flight & Glory-series, en de standalones 'De laatste brief' en 'De kleur van Colorado'.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rebecca Yarros
  • Vertaler(s)Jacodine van de Velde
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

The things we leave unfinished (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

‘The things we leave unfinished’ blijft een prachtig verhaal dat je keer op keer wil lezen! Ook al las ik het boek nu voor de tweede keer, toch wist het boek mij meteen weer te raken.

Loraines_books op 23 jul 2023