Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De reis van de jonge ossenhoeder (E-book)

Voor fans van De jongen, de vos, de mol en het paard. Een prachtig geïllustreerd en hartverwarmend cadeauboek over alledaagse zingeving gestoeld op oosterse filosofie.

Regina Linke | Nederlands
Kies je product:
Pre-order
Het nieuwste e-book van Regina Linke verschijnt op 12-3-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
Bekijk alvast de eerste bladzijdes:Inkijkexemplaar
€ 12,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 12-3-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

In De reis van de jonge ossenhoeder van Regina Linke helpen een herdersjongen, zijn familie-os en een konijn dat in zijn tuin leeft elkaar bij het navigeren in het dagelijkse leven. Dit prachtig geïllustreerde en hartverwarmende cadeauboek over alledaagse zingeving, gestoeld op oosterse filosofie, is voor de fans van De jongen, de vos, de mol en het paard.

Terwijl de herdersjongen met de os en het konijn de wereld onderzoeken brengen hun gesprekken tedere en opbeurende boodschappen over voor de verschillende kruispunten van het leven. Door een mus te redden na een storm, rivieren over te steken, grootvader te helpen op het land, of juist even helemaal niets doen, leert het drietal elkaar universele levenswijsheden over acceptatie, vriendschap, tederheid en mededogen die grenzen en generaties overstijgen.

Deze betoverende fabel is geïllustreerd in de traditionele gongbi-stijl, en geïnspireerd door verschillende stromingen van de eeuwenoude oosterse filosofie. Regina Linke creëert een tijdloos en mystiek verhaal waar iedereen, jong en oud, van kan genieten en leren.

‘Soms hoef je maar iets kleins, iets heel kleins, te doen. En dat maakt al het verschil.’

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Regina Linke
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De reis van de jonge ossenhoeder (E-book)
Schrijf als eerste een review!