Wat & Hoe reisgidsen

Alle Wat & Hoe reisgidsen
Wat & Hoe Stedentrip
Wat & Hoe Stad en Streek
Wat & Hoe Hoogtepunten
Wat & Hoe Taalgidsen

Vakantie gepland? De Wat & Hoe reisgidsen helpen je je trip te plannen en zorgen dat je de leukste plekjes niet overslaat. Hieronder vind je alle Wat & Hoe reisgidsen; klik op de tabs voor de Wat & Hoe Stedentrips, Wat & Hoe Stad en Streek-gidsen, Wat & Hoe Hoogtepunten-gidsen en Wat & Hoe Taalgidsen.

Alle Wat & Hoe reisgidsen

Wat & Hoe Stedentrips

Wat & Hoe Stedentrip bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip is handzaam, compleet en betrouwbaar, ideaal voor je reis. Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. Met Wat & Hoe Stedentrip heb je een handzame gids met alle hoogtepunten en plattegronden voor als je graag alleen een stad bezoekt.

Wat & Hoe Stad en Streek

Wat & Hoe Stad & Streek bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven. Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Wat & Hoe Hoogtepunten

De compacte Wat & Hoe Hoogtepunten gidsen geven de belangrijkste insider tips en ‘must see’ plekken van een bepaalde regio.

Wat & Hoe Taalgidsen

De compacte Wat & Hoe Taalgidsen zijn onmisbaar voor als je een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. E-book 1 artikel
  2. Paperback 62 items
Bestandstype
  1. ePub3 1 artikel

Items 1-15 van 63

per pagina
Oplopend sorteren
Bali (Paperback)
Bali (Paperback)
Reserveer nu en ontvang vanaf verschijnen op 07-01-2020
€ 17,50

Items 1-15 van 63

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen