Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Sport & media (Paperback)

de (r)evolutie van winnende content

René Foolen, Pieter Marechal | Nederlands
32,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hoe kun je als sportorganisatie de juiste content creëren om de sportfan zo optimaal mogelijk te betrekken bij je merk? Of het nu gaat om een professionele- of amateursportorganisatie, iedereen kan met de juiste content sportfans betrekken en betrokken houden bij hun merk. Toch is dit in een wereld met ongekende hoeveelheden content een hele uitdaging, waar velen tegenop zien. Dit boek geeft de nodige praktische tools om aan de slag te gaan met contentcreatie. Met behulp van de Sports Content Creation Circle creëer ook jij authentieke en aansprekende content.

De band tussen sport en media bestaat reeds eeuwenlang. Het is een relatie die intenser werd naarmate zich nieuwe mediaontwikkelingen voordeden. De opkomst van de televisie als massamedium leek lange tijd de grootste drijvende kracht voor sport. Maar sinds de digitale transformatie werd een gestage evolutie naar steeds meer sportmedia een ware revolutie. Dit boek levert duiding over hoe de sportmediawereld in elkaar zit en biedt daarnaast een theoretisch denkkader om zelf mee aan de slag te gaan.

Iedereen die de ambitie heeft om een succesvolle contentcreator binnen de sport te worden, zal in dit boek inspiratie en praktische stappenplannen vinden. De tools die we je aanreiken, zijn toepasbaar in een volwaardig mediateam van een professionele sportorganisatie, maar evengoed voor je eigen amateurvereniging.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)René Foolen, Pieter Marechal
  • UitgeverijArko Sports Media BV

Reviews

Sport & media (Paperback)
Schrijf als eerste een review!