De secretaresse (Dwarsligger)

Renée Knight
€ 18,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De secretaresse

Wat zou jij doen als je alles geeft voor je baas, en zij je als een baksteen laat vallen? 

De secretaresse van Renee Knight, auteur van de bestseller Disclaimer (Het boek over jou), is een beklemmende thriller over obsessie, verraad en ultieme wraak. Wie heeft de meeste macht op kantoor? Degene die het hardst praat, het rijkst is, degene die het meeste respect afdwingt? Of iemand als Christine Butcher: een bescheiden vrouw die in stilte getuige is van alles wat besproken wordt, elk geheim en elk gerucht? Iemand die onopvallend informatie inwint bij degenen voor wie ze werkt en die enkel zichzelf zien? Maar er is slechts een dunne lijn tussen loyaliteit en verraad, en als iemand als Christine tot het uiterste gedreven wordt, kan zij zomaar de gevaarlijkste vrouw op kantoor blijken…  

Renée Knight werkte als scenarioschrijver en regisseur voor de BBC. In 2013 rondde ze de Faber Writing Academy af, die eerder auteurs als SJ Watson voortbracht. Haar debuut Disclaimer werd een Sunday Times Bestseller #1. 

‘Een aanrader voor de liefhebbers van schrijfsters als Saskia Noort en Esther Verhoef. En dan beter.’ – Trouw

De secretaresse (Dwarsligger) Auteur Renée Knight
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Renée Knight
Pagina's 320
Druk 2
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049807276
Verschijningsdatum 5 apr. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen