De laatste meisjes (Dwarsligger)

Riley Sager
€ 13,99
Niet op voorraad
Dit product wordt uitgeleverd vanaf 1 januari 2020. Het kan nu alvast worden gereserveerd.
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De laatste meisjes

dwarsligger 551 Riley Sager - De laatste meisjes


'Wat een boek!' - Karin Slaughter


De pers noemt ze de 'Final Girls': Quincy, Sam en Lisa, een beruchte groep waartoe niemand wil behoren. Ze zijn de enige overlevenden van drie verschillende massamoorden - voor altijd met elkaar verbonden vanwege hun verleden. Maar wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam plotseling bij Quincy op de stoep van haar New Yorkse appartement staat, realiseert Quincy zich dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Kan ze Sam vertrouwen? Of kan er maar één Final Girl zijn?

Riley Sager woont in de Verenigde Staten en werkt als redacteur, vormgever en schrijver. De laatste meisjes werd al voor verschijnen door Stephen King bestempeld als een van de beste boeken van het jaar.

★★★★ 'Een bijzonder thema, een gelaagde plot en complexe personages vormen de ingrediënten van deze geslaagde thriller. Maar De laatste meisjes is vooral buitengewoon spannend.' - VN Detective & Thrillergids

Auteur Riley Sager
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Riley Sager
Pagina's 416
Druk 1
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049806521
Verschijningsdatum 1 jan. 2020
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen