Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462451063_front_cover
1 / 1

Handboek identity & access management (E-book)

Rob van der Staaij | Nederlands | 214 pagina's
€ 38,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Identity & access management speelt een zeer voorname rol in de hedendaagse informatiemaatschappij waarin identiteiten, mobiele apparaten, IT-infrastructuren, cloudomgevingen en social networks steeds meer met elkaar verweven raken en dus onoverzichtelijker worden.

Identiteitsgegevens moeten worden beschermd tegen cybercriminaliteit, identiteitsfraude en schending van de privacy. Toegang tot gevoelige informatie moet worden beperkt tot diegenen die daartoe gerechtigd zijn. Bovendien moet dit alles op een effi ciënte, kosteneffectieve en

gebruiksvriendelijke wijze worden gerealiseerd. Identity & access management biedt hiervoor de voornaamste instrumenten.

Het Handboek Identity & Access management biedt een overzicht van de belangrijkste methoden, ontwikkelingen, standaarden en technieken op het omvangrijke en boeiende terrein van identity & access management.

OVER DE AUTEUR

Dr. Rob van der Staaij CISSP CISA CISM CRISC CEH heeft meer dan twintig jaar ervaring met identity & access management en verwante disciplines zoals cybersecurity, risicomanagement, compliance en privacy. Gedurende zijn loopbaan heeft hij in de rollen van adviseur, architect, projectmanager en auditor tientallen organisaties geadviseerd en begeleid op de genoemde

terreinen.

DOELGROEP

Het boek is bestemd voor een brede doelgroep, zoals beleidsmakers, managers, bestuurders, auditors, security-specialisten en IT-professionals, maar is ook geschikt als studieboek voor diegenen die nieuw zijn in het vakgebied.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rob van der Staaij
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Handboek identity & access management (E-book)
Schrijf als eerste een review!