Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789052617749_front_cover
1 / 1

De brug bouwen terwijl je erover loopt (E-book)

een gids voor leidinggeven bij verandering

Robert E Quinn | Nederlands | 284 pagina's
Kies je product:
42,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Robert Quinns bestseller Diepgaande verandering maakte duidelijk dat iedereen een leider van veranderingen kan worden, maar dat daarvoor een transformatie van het zelf nodig is. Het boek sprak duizenden lezers aan en velen vertelden Quinn hoe dit boek hen op het pad naar diepgaande verandering had gezet.

De brug bouwen terwijl je erover loopt vertelt de persoonlijke verhalen van mensen die zich hebben overgegeven aan diepgaande verandering. Quinn kreeg daaruit de inspiratie om zijn concept een stap verder door te voeren en een nieuw leiderschapsmodel te creëren: de fundamentele toestand van leiderschap. De ontdekking van deze transformerende toestand vormt het hart van dit boek. Quinn laat zien hoe iedereen de fundamentele toestand van leiderschap kan bereiken door de acht praktijken toe te passen rond het thema toenemende integriteit: reflectieve actie, authentieke betrokkenheid, waarderend onderzoek, geaarde visie, buigzaam vertrouwen, afstandelijke onderlinge afhankelijkheid, verantwoordelijke vrijheid en onverzettelijke liefde.

Om een leider te kunnen worden is betrokkenheid nodig in het proces van diepgaande verandering in jezelf, waardoor anderen worden uitgenodigd hetzelfde te doen. Zodra dit proces in gang is gezet, beginnen we elkaar werkelijk te transformeren en worden we het soort leiders dat we willen zijn.

Robert E. Quinn is de auteur van een groot aantal boeken, waaronder Diepgaande verandering (1996) en Verander de wereld (2000). Quinn is verbonden aan de Graduate School of Business van de University of Michigan.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robert E Quinn
  • Vertaler(s)Lia Belt
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

De brug bouwen terwijl je erover loopt (E-book)
Schrijf als eerste een review!