Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Rijke Pa, Arme Pa (E-book)

Wat de rijken hun kinderen leren over geld

In april 2017 is het 20 jaar geleden dat Robert Kiyosaki's Rich Dad Poor Dad voor het eerst furore maakte in de Personal Finance-arena. Het is sindsdien het #1 Personal Finance-boek aller tijden ...

Robert Kiyosaki, Sharon L. Lector | Nederlands | 209 pagina's
€ 4,99
Helaas, dit boek is uitverkochtDeze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant.

In april 2017 is het 20 jaar geleden dat Robert Kiyosaki's Rich Dad Poor Dad voor het eerst furore maakte in de Personal Finance-arena.

Het is sindsdien het #1 Personal Finance-boek aller tijden geworden... vertaald in tientallen talen en over de hele wereld verkocht.

Rich Dad Poor Dad is Roberts verhaal over het opgroeien met twee vaders - zijn echte vader en de vader van zijn beste vriend, zijn rijke vader - en de manier waarop beide mannen zijn gedachten over geld en beleggen vormden. Het boek ontkracht de mythe dat je een hoog inkomen moet verdienen om rijk te zijn en legt het verschil uit tussen werken voor geld en je geld voor je laten werken.

20 jaar... 20/20 Achteraf gezien

In de 20th Anniversary Edition van deze klassieker biedt Robert een update over wat we de afgelopen 20 jaar hebben gezien met betrekking tot geld, beleggen en de wereldeconomie. Zijbalken door het hele boek zullen de lezers "snel vooruit" brengen - van 1997 tot vandaag - terwijl Robert beoordeelt hoe de principes die zijn rijke vader leerde de tand des tijds hebben doorstaan.

In veel opzichten zijn de berichten van Rich Dad Poor Dad, berichten die twee decennia geleden werden bekritiseerd en uitgedaagd, vandaag de dag zinvoller, relevanter en belangrijker dan twintig jaar geleden.

Zoals altijd kunnen lezers verwachten dat Robert openhartig en inzichtelijk zal zijn... en meer dan een paar boten zal blijven rocken in zijn retrospectief.

Zullen er een paar verrassingen zijn? Reken er op.

Rijke vader arme vader...

• Ontploft de mythe dat je een hoog inkomen moet verdienen om rijk te worden

• Daagt de overtuiging uit dat uw huis een troef is

• Laat ouders zien waarom ze niet op het schoolsysteem kunnen vertrouwen om hun kinderen les te geven

over geld

• Definieert eens en voor altijd een actief en een verplichting

• Leert u wat u uw kinderen moet leren over geld voor hun toekomstige financiële

succes

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robert Kiyosaki, Sharon L. Lector
  • UitgeverijIngka Holding BV

Reviews

Rijke Pa, Arme Pa (E-book)
Schrijf als eerste een review!