De Taak (Paperback)

Robert Pollack
€ 20,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De Taak

De Taak van Robert Pollack is een spectaculaire politieke thriller over macht, chantage en geheimen, geïnspireerd door de grootste Russische overheidsfraude uit de geschiedenis: de Magnitsky-zaak.

De Europese ambtenaar Christine en haar collega Steffen zijn door de Raad van Europa naar Sint-Petersburg uitgezonden om de dood van een Russische advocaat te onderzoeken. Hij is in een gevangeniscel overleden. Een voormalig cliënt van de advocaat, de Russisch-Amerikaanse zakenman Zachov, lobbyt in Washington DC voor gerechtigheid. Hoe meer dirt er over de Russische overheid naar buiten komt, hoe beter. Dan overlijdt een getuige onder verdachte omstandigheden en komt Steffen in contact met De Taak, een ondergrondse organisatie die zich met de bestrijding van overheidscorruptie bezighoudt. Als daardoor de officiële missie in gevaar komt, heeft Steffen geen andere keus dan Christine alles te vertellen. Maar is deze informatie bij Christine wel in veilige handen?

‘Een ongewoon en vernuftig debuut, duister en complex als Rusland zelf.’ – Willem Asman

★★★★ ‘Geslaagde combinatie van legal thriller en spionage. […] Robert Pollack slaat met zijn eersteling meteen de spijker op zijn kop, met prima personages, dialogen en sfeer.’ - VN Detective & Thrillergids

De Taak (Paperback) Auteur Robert Pollack
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Robert Pollack
Pagina's 352
Druk 1
Imprint Ambo|Anthos
Uitvoering Paperback
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789026346019
Verschijningsdatum 28 mei 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen