Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461930071_front_cover
1 / 1

Jonkheer van Avignon (z/w) (Paperback)

Bob, een zakenman, mist zijn oude romantische ik. Hij besluit een zakenreis in Marseille af te breken en eerherstel te zoeken in Avignon. In een metro ontmoet hij een mysterieuze vrouw, Monique, en met haar beleeft hij een fantastisch avontuur.

Robert Schram | Nederlands | 328 pagina's
20,31

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Bob Sceggs, een geslaagde zakenman van vijftig jaar, beseft op een gegeven moment dat hij zijn oude romantische ik mist. Hij heeft moeite met de persoon die hij in de loop der jaren is geworden, een koude berekende business-killer in een gevoelloze wereld. Hierdoor voelt hij zich als een gevangene van het huidige maatschappelijke stelsel.

Hij besluit plotseling een zakenreis in Marseille af te breken en tracht eerherstel te vinden in Avignon, dit onbewust getriggerd door een serie uit zijn jeugd.

Iets stuurt hem richting Avignon waar hij een voortdurende strijd voert tussen zijn gedachten en de wereld om hem heen. Bob stelt zichzelf veel vragen over het leven, waarom de wereld eigenlijk is zoals die nu is en de mensen zijn zoals ze nu zijn.

Op zoek naar het stadhuis in Avignon ontmoet hij een vrouw in een metro, Monique. Zij neemt hem mee naar een visite bij een tante op stand. Via deze tante wordt hij geintroduceerd in het leven van een groep bevoorrechte mensen, onafhankelijke wijnboeren en levensgenieters.

Niet alleen heeft hij met hen hele bijzondere ontmoetingen, maar ook met opperwezens uit een andere dimensie...

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robert Schram
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.

Reviews

Jonkheer van Avignon (z/w) (Paperback)
Schrijf als eerste een review!