Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789044961546_front_cover
1 / 1

Ademnood (E-book)

Robin Cook | Nederlands | 390 pagina's
€ 7,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Yuri Davydov is een gefrustreerd man. Jaren geleden verliet hij zijn vaderland om rijk te worden in Amerika, maar daar heeft hij het nooit verder geschopt dan taxichauffeur. En nu zint Yuri, die ooit nauw betrokken was bij de ontwikkeling van het biologische wapensysteem van de Sovjet-Unie, op wraak. Wraak op de wereld die hem zoveel te kort heeft gedaan.

En dan belanden er steeds vaker verdachte gevallen op de autopsietafel van de forensisch pathologen jack Stapleton en Laurie Montgomery. Een jonge, gezonde vrouw die is bezweken aan ademhalingsmoeilijkheden; een Griekse immigrant die ten prooi is gevallen aan een fatale longontsteking. Tegelijkertijd wordt er van hogerhand op jack en Laurie een grote druk gelegd om een raadselachtige reeks sterfgevallen onder gevangenen te onderzoeken.

Wanneer jack bij toeval ontdekt dat deze schijnbaar afzonderlijke sterfgevallen wel degelijk met elkaar te maken hebben en dat er een nietsontziende moordenaar in het spel is, ontmoet bij slechts scepsis bij zijn collega's en superieuren. Alleen Laurie is bereid hem te geloven. En samen moeten zij, in een race tegen de klok, een gruwelijk scenario zien te voorkomen...

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robin Cook
  • Vertaler(s)Eny van Gelder
  • UitgeverijBruna Uitgevers B.V., A.W.
  • ImprintA.W. Bruna Uitgevers

Reviews

Ademnood (E-book)
Schrijf als eerste een review!