Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461932075_front_cover
1 / 1

De kronieken van Graafhuizen 1 - Een goddelijke hel (Paperback)

Mark Venen wordt achtervolgt door ongeluk. Als hij aan de kant van de straat zit stopt er een auto met een aantrekkelijke jongen aan het stuur. Hij biedt hem een lift aan. Het leven van Mark zal nooit meer hetzelfde zijn.

Roger P.M. Cals | Nederlands | 217 pagina's
20,51

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Stap in de achtbaan die het leven van Mark Venen is! Getroffen door een persoonlijk drama belandt hij op straat. Als hij in de ogen kijkt van Jason Aerdenberg, de knappe jongen die hem een lift aanbiedt, weet hij dat zijn leven pas begonnen isâ ¦

Samen met Jason trekt hij in een huisje in de gemeente Graafhuizen, Limburg. Hier ontmoeten ze verschillende dorpelingen die allemaal hun eigen reacties hebben op de relatie tussen de twee jongens. Ze beleven gelukkige en minder gelukkige tijden, maar uiteindelijk weet Mark de tegenslagen te overwinnen. Zal hij de moed kunnen opbrengen om weer gelukkig te worden?

Een goddelijke hel is het eerste deel uit de serie â De Kronieken van Graafhuizenâ . In elk deel staan andere personen op de voorgrond, het enige dat ze gemeen hebben is de kleine gemeente Graafhuizen in het Zuiden van ons land. In dit kleine dorpje spelen lief en leed zich naast elkaar af en worden de inwoners gedwongen met zichzelf en met anderen in het klare te komen over hun verschillen in levensopvattingen en seksualiteit.

â De Kronieken van Graafhuizenâ zijn een soap in boekvorm. Liefde, relaties, haat, nijd, spanning en actie volgen elkaar in razend tempo op.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Roger P.M. Cals
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnbestseller.nl

Reviews

Een goddelijke hel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De kronieken van Graafhuizen