Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492939579_front_cover
1 / 1

Crisiskracht (Paperback)

Rolf Grouve | Nederlands | 160 pagina's
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De coronacrisis hakt er bij verschillende bedrijven en organisaties behoorlijk in. De omgang met collega’s zijn veranderd, alles is letterlijk afstandelijker geworden en de vrije markt is behoorlijk op de schop gegaan door het optreden van de overheid. En dat alles resulteert enerzijds in onzekerheid en anderzijds in nieuwe kansen.

Hoe baan jij je als ondernemer, zzp'er, manager of adviseur een weg in de nieuwe realiteit zodat jij deze crisis overleeft? En welke acties kan jij concreet ondernemen om jouw onderneming naar de volgende fase te krijgen en de crisis te beteugelen of zelfs in jouw voordeel te laten werken?

In het boek 'Crisiskracht' gaat de auteur in op hoe jij in crisistijden jouw organisatie kunt analyseren, opnieuw focus aan kunt brengen, kansen die ontstaan kunt pakken en alle middelen in kunt zetten om deze onzekere periode uit te komen met een stabiel bedrijf dat snel door kan groeien. Vergeet hierbij niet dat er altijd bedrijven zijn die juist groeien in een crisis en dat jij daarbij kan horen door snel te schakelen en soms beslissingen te nemen die je normaal niet zou nemen.

Met 'Crisiskracht' kom je de crisis door of durf je, als het echt niet meer gaat, ook de ultieme beslissing te nemen om jouw bedrijf te beëindigen. Maar alles met een reële blik en met genoeg handvatten om de vervelende smaak van de onzekerheid naar achteren te drukken.

Over de auteur

Rolf Grouve is directeur/mede-eigenaar van diverse bedrijven. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond en heeft (inter)nationale ervaring met het toekomstbestendig maken van organisaties en het ondersteunen van ondernemers in verschillende branches. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over ondernemerschap. Ook verzorgt hij (gast)colleges bij verschillende hogescholen. Eerder schreef hij onder andere de boeken 'Ondernemerskracht', 'Subsidiekracht' en 'IT-Kracht'.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rolf Grouve
  • UitgeverijFuturo Uitgevers B.V.
  • ImprintFuturo Uitgevers

Reviews

Crisiskracht (Paperback)
Schrijf als eerste een review!