Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De tijd van je leven (E-book)

het ultieme boek over timemanagement

Ron Witjas | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
21,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Meer werk doen in minder uren, meer tijd voor familie, sport, hobbys en daarbij een ontspannen levensgevoel hebben: wie wil dat niet? Maar tussen droom en daad staat een klok en die geeft je maar 24 uur per dag. Daar moet je het dan mee doen.

Veel mensen vinden die tijdsdruk als vervelend: het gevoel dat een etmaal altijd te weinig zal zijn om alles te realiseren wat ze moeten of willen. Herken je dat? Aan die tijdsdruk kun je wat doen. Vat krijgen op de tijd betekent vooral vat krijgen op jezelf: op je wensen, je gedrag en je ideeën. En dat vraagt meer dan een paar simpele tips om tijd te besparen.

De essentie van timemanagement is kiezen, jezelf organiseren en je omgeving beïnvloeden. En dat allemaal op een manier die bij je past. Dit boek helpt je persoonlijke keuzes te maken en beter om te gaan met het meest kostbare dat je bezit: de tijd van je leven.

Ron Witjas is organisatiepsycholoog en bedrijfstrainer. Hij is partner van Ardis Organisatie Ontwikkeling in Den Haag en gespecialiseerd in trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en effectiviteit.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ron Witjas
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

De tijd van je leven (E-book)
Schrijf als eerste een review!