Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De aaibaarheidsfactor (E-book)

'De Aaibaarheidsfactor' is een nooit overtroffen hoogtepunt in de Nederlandse Poezenliteratuur. Het luisterboek bevat onder meer de klassiek geworden 'Test Huiskatten' en 'De zelfgebouwde kat'.

Rudy Kousbroek | Nederlands | 101 pagina's
Kies je product:
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De Aaibaarheidsfactor is een nooit overtroffen hoogtepunt in de Nederlandse Poezenliteratuur. Het boekje bevat onder meer de klassiek geworden \"Test Huiskatten\" (getest wordt op miauwvolume, spinvermogen, aanhaligheid, vleesverbruik, melkconsumptie, afwerking, fabricagefouten en wat dies meer zij) en \"De zelfgebouwde kat\", met de opsomming van benodigdheden (zoals 1 theemuts of ontbijtkoek, 2 invouwbare voorpoten, 1 strookje schuurpapier, etc.) en een aansluitschema. Een boek dat in niet één boekenkast van een poezenmens mag ontbreken.

Kousbroeks kattenverhalen behoren tot de mooiste die hij geschreven heeft. Hij houdt van dieren en observeert ze niet alleen om ingenieus te kunnen speculeren over het verschil of de overeenkomst tussen mens en dier, maar werkelijk uit een soort verliefdheid. Trouw

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rudy Kousbroek
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

De aaibaarheidsfactor (E-book)
Schrijf als eerste een review!