Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462200968_front_cover
1 / 1

Doorbreek uw bedrijfscultuur (E-book)

hoe managers organisatieontwikkeling tegenhouden

Rudy Snippe | Nederlands | 145 pagina's
20,25

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Markten worden complexer, instabieler en gedragen zich steeds minder voorspelbaar. Om in deze markten te kunnen overleven, zullen kennisgedreven bedrijven zich moeten blijven ontwikkelen en aanpassen. Hierdoor zal ook de complexiteit en instabiliteit in deze bedrijven verder toenemen.

Traditioneel management gaat uit van stabiliteit en voorspelbaarheid. Het richt zich niet op complexiteit, maar op de versimpeling ervan. Daardoor houdt traditioneel management ontwikkeling en innovatie tegen, en brengt daarmee onbedoeld het voortbestaan van deze bedrijven in gevaar.

Complexiteit is juist dé sleutel om in een complexe omgeving te kunnen overleven. Doorbreek uw bedrijfscultuur laat zien dat kennisgedreven bedrijven complexe sociale systemen zijn. De regels die complexe sociale systemen gebruiken worden via de FASS-code ontrafeld. Met de FASS-code kunt u het gedrag van deze systemen begrijpen en effectief beïnvloeden. Het stappenplan in

dit boek biedt u praktische handvatten om een bedrijfsstructuur te ontwerpen, waarin strategische ontwikkeling, innovatie en performance floreren.

De combinatie van nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktische toepasbaarheid maken dit boek onmisbaar voor iedere CEO, strateeg, consultant en professional die geïnteresseerd is in ontwikkeling en innovatie in kennisgedreven bedrijven.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rudy Snippe
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Doorbreek uw bedrijfscultuur (E-book)
Schrijf als eerste een review!