Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789043031288_front_cover
1 / 1

Dynamica (E-book)

Russell Hibbeler | Nederlands | 805 pagina's
Kies je product:
€ 53,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Dynamica is een standaardwerk op het gebied van de mechanica. Het boek behandelt op een grondige en heldere manier zowel de theorie als de toepassingen van mechanica voor techniekstudenten. De tekst is erop gericht de probleem - oplossende vaardigheden van studenten te vergroten. De principes van de dynamica worden toegepast op situaties die stijgen in moeilijkheidsgraad.

Dynamica bevat de didactische kwaliteiten die Russel C. Hibbeler beroemd hebben gemaakt op het vakgebied. Zo biedt het boek:

Veel verschillende soorten vraagstukken uit diverse technische disciplines met de nadruk op praktische, realistische situaties die zich in de beroepspraktijk voordoen.

Analyseprocedures die studenten een logische en methodische werkwijze bieden voor het toepassen van de theorie en voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

Talloze voorbeelden die de toepassing van de fundamentele theorie op praktische technische vraagstukken illustreren. De voorbeelden geven de probleemoplossende strategieën weer die in de bijbehorende analyseprocedures zijn besproken.

Afbeeldingen en fotos die het boek aantrekkelijker en duidelijker maken voor visueel ingestelde studenten. Aan deze editie zijn honderden nieuwe vraagstukken en illustraties toegevoegd.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Russell Hibbeler
  • UitgeverijPearson Benelux B.V.

Reviews

Dynamica (E-book)
Schrijf als eerste een review!