Kijken naar voetbal (Dwarsligger)

dwarsligger ® 427

Ruud Gullit
€ 12,99
Direct leverbaar
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 20 euro of bij reserveringenBinnen 14 dagen gratis retourneren

Betaalmethoden

Kijken naar voetbal

In de dwarsligger® Kijken naar voetbal openbaart Ruud Gullit de geheimen van het voetbal - en vertelt openhartig over hoe hij deze als speler ontdekte.

Kijken naar voetbal doen we allemaal. Maar terwijl de gemiddelde kijker de bal volgt, let Ruud Gullit op iets anders. Doet iedereen mee met de pressing? Waarom komt de linksback niet mee op? Op welke manier probeert de spelverdeler zijn balverlies te herstellen?

Gullit beschrijft hoe zijn tactisch inzicht als speler groeide met iedere stap die hij zijn imposante carrière maakte. Tegenwoordig ziet hij als analist honderden wedstrijden per jaar. In 'Kijken naar voetbal' vertelt hij voor het eerst op welke manier hij een wedstrijd leest, hoe hij binnen vijf minuten kan zien of een vleugelaanvaller zijn man voorbij zal komen, wat de zwakke plek is van elk team en waarom balbezit niet altijd tot doelpunten leidt. Originele analyses, verrassende observaties en anekdotes zoals alleen Ruud Gullit ze kan vertellen maken Kijken naar voetbal het voetbalboek van het jaar.

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Ruud Gullit
Edition number 2
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049805043
Verschijningsdatum 30 aug. 2016
Kijken naar voetbal (Dwarsligger) Auteur Ruud Gullit
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering