Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789026360848_front_cover
1 / 2

Alles wat niet kan (E-book)

Alles wat niet kan van Salma El-Wardany is een roman over 3 moslima's en hun verlangen, liefde, identiteit, rebellie, trauma, afkomst en familietradities, waarbij vriendschap alles overstijgt. Voor de lezers van Verwachting van Anna Hope

Salma El-Wardany | Nederlands | 316 pagina's
Kies je product:
13,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Alles wat niet kan van Salma El-Wardany is een lofzang op jong zijn, op vriendschap en op het plezier en de verwarring die liefde met zich meebrengt.

De vriendinnen Malak, Kees en Jenna zijn altijd onafscheidelijk geweest. Ze hebben geprobeerd zo veel mogelijk te genieten van hun jeugd, binnen de grenzen van hun geloof en die van hun ouders, met stiekeme feestjes en verboden vriendjes. Maar nu zijn ze bijna afgestudeerd en staat het echte leven voor de deur. Alle drie maken ze een andere keuze. Na een felle woordenwisseling valt de groep uiteen en hebben de vriendinnen twee jaar lang geen contact. Zonder de anderen lijkt alles in hun leven echter mis te lopen. Ze hebben elkaars steun meer dan ooit nodig, maar kunnen ze elkaar vergeven?

Alles wat niet kan van Salma El-Wardany gaat over verlangen, liefde, identiteit, rebellie, trauma, afkomst en familietradities. Maar bovenal is het een hartveroverende roman over de intense kracht van vriendschap en wat er gebeurt als die ineens afwezig is.

Voor de lezers van Verwachting van Anna Hope. De tv-rechten zijn verkocht aan Element Pictures, de producenten van Normal People, en de vertaalrechten zijn verkocht in zes landen!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Salma El-Wardany
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Alles wat niet kan (E-book)
Schrijf als eerste een review!