Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Twee jaar, acht maanden en achtentwintig nachten (E-book)

Salman Rushdie | Nederlands | 261 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Salman Rushdie, een van de grote auteurs van onze tijd, heeft een adembenemende roman geschreven, een mengeling van geschiedenis, mythologie en een tijdloos liefdesverhaal. In de nabije toekomst, nadat New York is getroffen door een zware storm, ontdekt een nuchtere hovenier dat zijn voeten de grond niet meer raken. Een stripboekschrijver wordt wakker in zijn slaapkamer en ziet een geheimzinnig wezen dat lijkt op zijn eigen creatie. Een verleidelijke rijke-mannen-verslindster wordt geronseld om krachten te bestrijden die het voorstellingsvermogen te boven gaan.

Zonder het te weten stammen zij allemaal af van grillige, wispelturige, lichtzinnige wezens, de jinns, die in een parallelle wereld leven, door een dunne sluier afgescheiden van de onze.

Wanneer de grens tussen de werelden definitief wordt doorbroken, zullen de kinderen van de jinns een belangrijke rol spelen in een grootse oorlog tussen rede en religie, licht en duister.

Rushdies roman, geïnspireerd op de traditionele ‘wonderverhalen’ uit het Oosten, is een satirisch, vrolijk en bovenal prachtig eerbetoon aan de kracht van verhalen, en een meesterwerk over eeuwenoude conflicten die ook de huidige wereld beheersen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Salman Rushdie
  • Vertaler(s)Karina van Santen, Martine Vosmaer
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Twee jaar, acht maanden en achtentwintig nachten (E-book)
Schrijf als eerste een review!