Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464247787_front_cover
1 / 2

In de schaduw van het verleden (Paperback)

Sami Liyam | Nederlands | 302 pagina's
19,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Kadri die gehard is door de slagen van het leven heeft vóór zijn vijftigste eindelijk zijn leven op orde gekregen. Dan voltrekt zich een tragedie wanneer hij te horen krijgt dat hij nog minder dan twee jaar te leven heeft.

Hij besluit naar Noord-Afrika te reizen om de laatste wens van zijn overleden vader te vervullen: er voor zorgen dat de heilige stam van de Shurafa niet wordt vergeten. Onderwijl wordt hij achtervolgd door de zonden en schuldgevoel uit zijn verleden. Kadri gaat op zoek naar Almostafa, de honderdjarige kluizenaar in de vallei van de Atlas. Als hij de oude man eindelijk vindt, blijkt Almostafa niet alleen een bron van herinneringen te zijn, maar de mysterieuze man beweert ook hem van zijn ziekte te zullen genezen.

Sami Liyam, zelf ooit een straatjongen geweest, heeft door in de wereld van de literatuur, filosofie en psychologie te stappen een intellectueel talent ontdekt. In deze roman biedt Liyam een inspirerend podium voor reflectie op het heden, verleden en de onvoorspelbaarheid van de toekomst.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sami Liyam
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

In de schaduw van het verleden (Paperback)
Schrijf als eerste een review!