Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789024424122_front_cover
1 / 1

Klim op (Paperback)

In eenvoudige stappen van NT2-niveau 0 naar A1

Sandra Duenk | Nederlands | 280 pagina's
47,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Klim op is een basismethode Nederlands als tweede taal voor volwassenen die in eenvoudige, gestructureerde stappen Nederlands willen leren. De inhoud en manier van leren is het meest geschikt voor mensen die een praktisch beroep (willen) uitoefenen en voor NT2-leerders op mbo-niveau die meer herhaling nodig hebben voor het leren van de taal. Het eindniveau is A1. Hiermee zet de cursist een eerste stap richting het inburgeringsexamen.

In de tien thema’s van Klim op leert de cursist doelgericht de basiswoordenschat en een veelheid aan praktische taalhandelingen in alledaagse contexten. In het boek zijn de oefeningen duidelijk geordend op vaardigheid: luisteren, (begrijpend) lezen, schrijven, (na)spreken en grammatica. De oefeningen zijn eenvoudig en door het steeds aanbieden op een verschillende manier wordt de woordenschat goed ingeslepen. Ieder thema sluit af met een dictee, een uitspraakoefening en een oefening met flashcards.

Op www.nt2school.nl kan de cursist zelfstandig en interactief extra oefenen met de nieuwe woorden en met spreken. Ook vindt hij daar de geluidsfragmenten, de antwoordsleutels en de woordenlijsten per hoofdstuk met vertaling. De docent kan op dezelfde site terecht voor de docentenhandleiding en voor methode-afhankelijke toetsen per thema.

Let op: De activatiecode in het boek geeft 1 jaar toegang tot het online materiaal. U kunt daarna desgewenst verlengen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sandra Duenk
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Klim op (Paperback)
Schrijf als eerste een review!