De weversdochter van Amberdale (Paperback)

Sarah Ladd
Inkijkexemplaar
€ 19,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De weversdochter van Amberdale

‘De weversdochter van Amberdale’ van Sarah Ladd: Romeo en Julia in de Regency-tijd, een meeslepende roman over opbloeiende liefde en loyaliteit.

Henry Stockton keert na drie jaar terug uit de oorlog. Hij stort zich op zijn grootvaders plan om het familiebedrijf, de wolspinnerij in Amberdale, te moderniseren. Dit stuit op veel woede van de lokale wevers, die hun inkomsten zien afnemen door de Industriële Revolutie. Kate Dearborne is de dochter van een van de lokale wevers, maar zij ziet dat Henry anders is dan zijn grootvader. Geboren aan verschillende kanten van het conflict moeten Henry en Kate samen op zoek naar vrede voor hun families, het hele dorp en zichzelf.

‘Heeft alles wat je van een roman mag verwachten: liefde (met de daarbij behorende complicaties), vriendschap, spanning en een goed verhaal met een spectaculaire ontknoping.’ – Hebban.nl over ‘De lerares van Fellsworth’

De weversdochter van Amberdale (Paperback) Auteur Sarah Ladd
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Sarah Ladd
Pagina's 368
Druk 1
Imprint KokBoekencentrum Fictie
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789029727501
Verschijningsdatum 19 jun. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen