Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789402713794_front_cover
1 / 1

Winters romancepakket (Paperback)

Vuurwerk in de sneeuw / Samen onder de kerstboom / Kerst aan Willow Lake

Sarah Morgan, Brenda Novak, Susan Wiggs | Nederlands
€ 30,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Heerlijk winters romancepakket van drie bestsellerauteurs. Kruip bij de haard en droom weg met deze romantische verhalen.

Vuurwerk in de sneeuw: Tyler O’Neils belangrijkste voornemen deze kerst? Er een groot feest van maken. Niet voor zichzelf, maar voor zijn dochter Jess. Hij heeft trouwens zelf ook wat te vieren want Snow Crystal, het ski-resort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen. Dat betekent dat zijn beste vriendin Brenna bij hem moet logeren, en hij mag absoluut niet laten merken dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt.
 
Samen onder de kerstboom: Eve Harmon was altijd dol op kerst, maar dit jaar wordt ze alleen maar herinnerd aan alles wat ze niet heeft. Bijna al haar vrienden zijn getrouwd, en dat wil zij ook. Liefde. Een man en kinderen. De B&B die ze runt, en zelfs Whiskey Creek, waar ze is geboren en getogen, lijken plotseling... benauwend. Er is niemand in de wijde omgeving die zelfs maar een beetje in aanmerking komt voor de rol van echtgenoot... Toch? 

Kerst aan Willow Lake: Logan O'Donnell geniet ervan om vader te zijn. Alleen jammer dat hij het alleen moet doen. Bovendien woont zijn zoontje Charlie ver weg, waardoor hij hem niet zo vaak kan zien. Toch is Logan niet verbitterd na zijn scheiding. Sterker nog, hij is des te vastbeslotener om nu wél voor happily-ever-after te gaan. Wanneer de hele familie O'Donnell besluit om de feestdagen door te brengen in Avalon, neemt zijn zus haar beste vriendin mee. En deze Darcy Fitzgerald is precies wat Logan wil hebben voor kerst!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sarah Morgan, Brenda Novak, Susan Wiggs
  • Vertaler(s)Maaike van der Rijst, Femke Pos, Joost Poort, Canisia Campo
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarperCollins

Reviews

Winters romancepakket (Paperback)
Schrijf als eerste een review!