Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462870109_front_cover
1 / 1

Boekhouden in balans Rechtsvormen Opgavenboek (Paperback)

Sarina van Vlimmeren, Henk Fuchs, Tom van Vlimmeren | Nederlands | 160 pagina's
€ 28,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Dit opgavenboek bevat de opgaven bij Boekhouden in Balans - Rechtsvormen.

De boekhouding van elke onderneming is uniek: afgestemd op de behoeften van die bepaalde onderneming. En als die bepaalde onderneming verandert of groeit, moet ook de boekhouding veranderen om te blijven voldoen aan de veranderde informatiebehoeften. Een boekhouding is dan ook niet star, maar flexibel en dynamisch.

Aan de boekhouding van rechtspersonen worden andere eisen gesteld dan aan de boekhouding van een eenmanszaak. Ook het rekeningenschema is anders. Er zijn meer wettelijke verplichtingen, denk aan de externe verslaggeving, en bij groei kan ook een accountant een rol gaan spelen.

Boekhouden in Balans – Rechtsvormen is, zoals de naam al aangeeft, gericht op de boekhouding van diverse rechtsvormen. We gaan vooral uit van de handelsonderneming en de dienstverlenende onderneming. Bij de dienstverlenende onderneming kijken we ook naar de ondernemingen met een omvormingsproces. Voor beide soorten ondernemingen maken we een voortdurende vergelijking tussen de norm en de werkelijkheid eenvoudig mogelijk. Zo blijft de boekhouding voldoen aan de diversiteit in informatiebehoeften.

Dit opgavenboek sluit aan bij het theorieboek van Boekhouden in Balans – Rechtsvormen (9789462870086). Om snel door de stof heen te gaan, is een invulboek beschikbaar (9789462870123). Het zeer uitgebreide antwoordenboek (9789462870130) bevat de antwoorden bij de opgaven in het werkboek. Dit antwoordenboek maakt Boekhouden in Balans – Rechtsvormen ook erg geschikt voor zelfstudie.

Voor meer informatie: www.boekhoudeninbalans.nl of www.vanvlimmeren.nl.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sarina van Vlimmeren, Henk Fuchs, Tom van Vlimmeren
  • UitgeverijUitgeverij Van Vlimmeren B.V.

Reviews

Boekhouden in balans Rechtsvormen Opgavenboek (Paperback)
Schrijf als eerste een review!