Huidpijn (Paperback)

Saskia Noort
€ 19,99
Direct leverbaar
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 20 euro of bij reserveringenBinnen 14 dagen gratis retourneren

Betaalmethoden

Huidpijn

Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Tijdelijk is Huidpijn verkrijgbaar als unieke Limited edition met roze op snee. 

Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN'erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar thrillers werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen en is bewerkt voor televisie, film en theater. Ze is door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs geëerd met de Meesterprijs voor haar gehele oeuvre.

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Saskia Noort
Pagina's 288
Edition number 1
Imprint Ambo|Anthos
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789026331398
Verschijningsdatum 5 jul. 2016
Huidpijn (Paperback) Auteur Saskia Noort
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering