Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Werkboek (Paperback)

Dit werkboek vult 'De zeven eigenschappen die jou succesvol maken' praktisch aan en helpt het leven beter en leuker te maken.

Sean Covey | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Helpt je om de ideeën uit 'De zeven eigenschappen die jou succesvol maken' toe te passen op je eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enquêtes en doe-lijstjes zodat je heel praktisch aan het werk kunt om je leven beter, leuker en spannender te maken. Je kunt het thuis gebruiken, of met klasgenoten.

Vindt jij het weleens moeilijk om keuzes te maken? Je weet misschien niet precies wat je wilt en wat nu eigenlijk goed voor je is. Bijvoorbeeld op school, bij de keuze voor het vakkenpakket, of als sommige vrienden je onzeker maken. Maar je weet dat je het zelf wel kan en dat je ouders niet voor jou hoeven te beslissen! Vaak blijkt dat dan toch moeilijk te zijn. Je wilt graag zelfstandig beslissen, maar hoe doe je dat nou 't best?

Sean Covey kent deze problemen; de oplossing beschreef hij in Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Dit boek werd een succes in Nederland en er ontstond grote vraag naar een praktische werkboek.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sean Covey
  • Vertaler(s)Carry Oomis-Rovers
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Werkboek (Paperback)
Schrijf als eerste een review!